Arbejdsdagen – kort fortalt

Kæmpe stor tak til alle de hårdt arbejdende medlemmer på årets første arbejdsdag på banen i Vojens. Til søndagsmatchen stillede 24 spillere op, og de fleste blev efterfølgende og gav en hånd med banen. Æ Waders boys gav gris m brød i pausen, så folk var klar på at give den gas med at gøre banen sæsonklar.

Støt Æ Waders Boys – de støtter klubben

Et af projekterne var langt om længe at sætte en container op ved skuret. Det bliver super at vi endelig har et sted til vores grej på banen. Tak til Kudsk og Nissum for igen at hjælpe det lokale foreningsliv med både opbevaring og etablering.
Containeren skal beklædes med træ, så her får vi brug for en tømrer til at lede of fordele arbejdet. Mon ikke vi kan finde sådan en i klubben 😉

Tak til Kudsk og Nissum

På hul 2 blev der ryddet langs OB-linjen i venstre side af fairway. Nu er der ikke længere noget til at stoppe dit skip, så stay safe. På hul 11 er der ryddet en green på den anden side af stien. Denne skal udelukkende bruges ved turneringer pga sikkerhedshensyn, men det bliver spændende at se, hvor meget sværere hullet bliver med ekstra 30m.

Nyt gul tee etableres på hul 3

Hul 3 er redesignet af sikkerhedsmæssige hensyn. Hvid tee er rykket frem og der er etableret en nyt gul tee nede ved bækken. Hul spilles nu som par 3.

Der er påbegyndt etablering af et nyt hul i skoven efter hul 13. Om det nye kommer til at hedde 13a eller 14 (og så fortløbende herfra), vender vi lige tilbage med. Hullet er ikke klar endnu, men får sin debut til Jysk Vintertour i marts. Hullet er par 3 med længde på 110/84/54 m

Skønne afslører fairway fra hvid tee

Endnu en gang tak til alle for en god dag på vores banen. Sammen rykker vi sgu maks, når vi først får hænderne op af lommerne.