Klubmesterskab 2022

Klubmesterskab 2022 blev afholdt på Vojens DiscGolfPark og havde en rekord tilmelding på hele 46 spillere. I det hele taget havde udvalget sørget for at opgradere på stort set alle punkter. Selv den traditionelle ringridder m brød var skiftet ud til fordel for deep fried chicken og coleslaw.

Kæmpe tak til udvalget for at sætte en ny standard for afholdelse af vores klubmesterskab. Også en kæmpe tak fil klubbens sponsorer – jeres støtte er påskønnet af alle.

Første runde blev spillet fra gul tee, og da finalerunden kun skulle spilles på 9 huller var det super vigtigt med en god start. Flere spillere har gennem sæsonen vist at de formår at score lavt på banen til klubmatcherne, men spørgsmålet var om de også kan gøre det under lidt større pres på turneringslayoutet, hvor skærpede OB-linjer gør banen noget sværere. Dertil spillede vinden også en væsentlig faktor.

Isaac Plagborg blev nr 5

Efter første runde lå Rasmus Dilling og Anders Vu Pontoppidan i front med en score på -6. Rasmus med heel to eagles på scorekortet og Anders med hele 10 birdies. Desværre for begge havde der også sneget sig nogle røde markeringer med på kortet.

I år blev finalerunden spillet med et handicap for den bedste halvdel. Dvs at de øverste halvdel af feltet skulle spille finalerunden fra hvid tee på hul 10-18, hvorimod resten af feltet spillede fra gul tee på hul 1-9. Kun en enkelt spiller formåede at spille under par fra hvid tee, men det gjorde ingen forskel i toppen, hvor Anders holdt fast, men fik selskab af forsvarende mester, Jesper Jensen. De to måtte ud i omspil på hul 18 for at finde vinderen. Her kastede Jesper OB på sit drive, men fra dropzonen spillede han sig frem til et putt for par. Begge spillere var på green og puttede for par. Jesper puttede først og ramte forbi. herefter kunne Anders sætte sit putt for par og titlen som klubmester 2022. Stort tillykke med Gralen!

Der kommer billeder fra præmieoverrækkelsen… Stay tuned!

Nr 2 og 1

Pargolf

Har alle deres buddy?

Efter mesterskabet blev der spillet par-golf, hvor parrene var sammensat efter lodtrækning. Også her endte det med omspil mellem to par. To par havde gået banen gennem på -13, så igen måtte hul 18 danne ramme om en intens afslutning. Her blev det Sune Svendsen og Martin Nichum, der løb med sejren efter en smule nerver på det afgørende putt.

Nerver på det afgørende putt 😉
VINDER af pargolf – Sune og Martin

Takket være vores fantastiske sponsorer kunne vi tilbyde CTP på samtlige par 3 huller til både Klubmesterskabet og pargolfen. Herunder følger alle skarpretterne på dagen.

Pargolf CTP

Herunder er gruppebilleder med alle deltagere fra pargolf.