Gram Slot

Banen på Gram Slot er under rekonstruktion. Banen i skoven flyttes til en anden del af området og Holstenerengen redesignes også. På UDisc vil der være løbende opdateringer.

Gram slot disc golf bane ligger i området omkring det historiske Gram Slot. Banen består af tre zoner med hver 6 huller, så der samlet er en 18-huller bane med gårdcaféen som det naturlige omdrejningspunkt.

 

 

 

 

 

 

 

Slotsparken
Slotsparkens seks huller er primært åbne fairways, hvor forhindringerne primært er placeret i nærheden af kurvene. Niveauforskelle og kurvplaceringerne gør banen udfordrende og sjov for alle.

Drive på hul 6 med slottet i baggrunden.
Baneguide til Slotshaven.

Holstenerengen
Holstenerengen tager sit navn fra den gamle holstenerlade, der ligger lige ud til området. Hullerne her er, med én væsentlig undtagelse, åbne og lange. Gennem hele området snor åen sig, hvilket udfordrer alle i forhold til strategien. Vinden bliver bestemt også en faktor på engen.

Hul 5 et yderst tricky kort hul på engen.
Baneguide til Holstenerengen.

Skovbanen
Skovbanen er ikke til at se for bare træer. Her er hullerne korte, men de snævre fairways gør banen udfordrende for alle. Denne del af banen er dog under stadig forbedring i løbet af 2017.

Baneguide til Skovbanen

Der findes to sæt tees til hvert hul – rødt begyndervenligt tee og gul til øvede spillere.

Hent hele baneguiden.

Læse mere om Gram Slot.

Fotos
Se billeder fra første runde på en nyetableret bane