Klubmesterskab 2018

Lørdag d. 1. september afholdt klubben sit årlige klubmesterskab med deltagelse af klubbens absolut mest talentfulde spillere. Som altid skulle mesteren kåres efter spil på alle byens huller, så samtlige tees i Damparken kom i spil. Men selv efter en runde fra rød tee må vi erkende at ACE-puljen stadig er intakt. 

Første runde blev spillet på banen i Damparken, hvor Dennis Thygesen bragte sig i front med en runde på 47 (-8). Herefter var der tæt spil om pladserne på lead card, hvor Bo D. Jørgensen 53, Anders Maindal 54 og Kenny Jacobsen 55 sneg sig med. Chase card var endnu mere tæt, da hele tre spillere lå lige på 56. Spørgsmålet var om debutanten Laurids Thorup kunne stikke af fra de rutinerede Michael Lücke og Per Flugt Sørensen.

Efter runden var der den traditionelle længdekastkonkurrence, hvor den forsvarende mester desværre ikke stillede til start. Her blev feltet sat godt og grundigt på plads af klubbens unge håb, Jonas Wad, der nåede ud på 119m. Det er vist anden gang i historien at en junior er indehaver af klubbens længste.

Jonas og Kenny diskuterer hvem der har klubbenslængste

Efter en frokost på pølsetempelet i Damparken, gik turen til Kløften, hvor finalerunden skulle spilles. Og ja, arrangørerne har hørt jer. Fremover ændres spisested i pausen til et sted med bevilling. 

Runden i Kløften bød på en del omrokeringer i tabellen, dog med undtagelse af føringen, hvor Dennis styrede sejren sikkert i hus med en score på 45 (-9). Kenny formåede at kapre 2. pladsen med en super runde i 49 (-5) – tilmed en bogey-fri runde. De to andre spillere på lead card måttes også se sig overhalet af Laurids, der spillede sig op på 3. pladsen. På de efterfølgende pladser kom Michael Lücke efterfulgt af Christian Laulund, der fra tredje gruppe spillede sig op på en 5. plads med dagens tredje bedste runde i Kløften. Sus Lindahl tog titlen som klubmester i damerækken.

CTP’erne blev nappet af Per i Damparken og Christian i Kløften.

Se resultaterne for dagen.

Da runden var færdig havde Sten pølserne klar. Stor tak til huskokken for hans altid sublime madlavning og gode humør.

Da pølsen var skyllet ned på behørig vis skulle klubbens safari-champ kåres. Fire spillere stillede til start og der blev spænding fra start. Efter tre huller var Jonas Wad i front, men Dennis hentede ham. Dette gentog sig på de næste tre huller, så med to huller igen lå Jonas og Dennis igen lige. Da Dennis kaster et perfekt drive på hul 8, og Jonas planter sig i sovsen, så det ud til at runden var afgjort. Men Jonas formår at spille sig frem til et 7m putt med et fantastisk kast fra sovsen. Jonas satte sit putt, hvilket tilsyneladende bragte Dennis ud af kurs, så han kiksede sit eget putt for en birdie. På sidste hul lange Jonas sit drive på green og så var den runde i hus, da Dennis ramte en træ midt på fairway. Tillykke til Jonas med titel nr 2 på dagen.

Stor tak til alle fremmødte for en god dag i klubben. Rigtig stor tak til Sten for hjælp med maden. Og kæmpe tak til Formanden for sit utrættelige arbejde med at skaffe præmier til turneringen samt alt det praktiske. Tror da pokker at han så lidt brugt ud under ceremonien.