Klubmesterskab 2020

Lørdag d. 15. august blev afholdt i fantastisk vejr på banerne i Vojens og Haderslev. For første gang i klubbens historie var vi altså uden for Haderslev til etb klubmesterskab. Baggrunden var den store tilslutning, som klubben har oplevet i 2020. Damparken er simpelthen blevet for lille til et klubmesterskab.

Efter første runde på Vojens DiscGolfPark var Dennis Thygesen i front med en score på -8. Lige efter lå det hjemvendte unge håb, Johannes Orbesen, efterfulgt af flere på -6. Så igen anden runde i Kløften var der således kun et par kast mellem toppen af lead card og spilleren på chase card.

Johannes Orbesen sætte sit eagleputt på hul 11

Finalerunden blev super spændende. På lead card blev der hurtigt rykket rundt på placeringerne, da Johannes Orbesen og Arne Widding allerede på hul 3 kom i problemer, da øen syntes enormt lille for begge spillere. Også Dennis Thygesen havde problemer med at ramme i første forsøg. Herefter skiftedes Allan Hallengren og Dennis til at tage føringen. Med ét hul tilbage blev der tjekket op på feltet. Martin Jensen på chase card var skarp i Kløften og havde bragt sig selv i spil for sejren med to huller tilbage. På sidste hul mistede Dennis et 3m putt, hvilken betød at Allan og Dennis lå helt lige. Det var nu op til Martin, der bare skulle spille i par på de sidste to huller. Desværre kastede han OB på næstsidste hul, og måtte tage til takke med en bogey. På sidste hul havde han et 9m pust for sejren, men missede sit pust. Nu var tre spillere klar til omspil om titlen som klubmester 2020.

Martin Jensen for sejren

Hul 1 i Kløften er tricky, da man først skal ramme et lille hul i trækronerne. Her var Allan den eneste, der kom igennem. Allan kunne derfor blot se til, mens Martin og Dennis forsøgte at scramble et par hjem. Da begge kastede OB på anden kast, kunne Allan lave et kort lay-up og putte disken i kurven for sit første klubmesterskab i ÆDGK6100. Stort tillykke og godt spillet.

Allan Hallengren – Klubmester 2020

Det skal også fremhaves at flere af klubbens nye spillere viste gode takter til mesterskabet. Ulrich Lagoni Woydowski og Arne Widding Nielsen sluttede begge på en delt 6. plads, hvilket må siges at være en særdeles godkendt præstation. Flere andre nye spillere viste også, at de er på vej den rigtige retning – træning hjælper ;-).

Udvalgte resultater

Klubmesterskab Open: 1. Allan Hallengren, 2. Dennis Thygesen / Martin Jensen, 4. Jesper Jensen, 5. Michael Schwebs

Klubbens længste: Dennis Thygesen, 131m. Se alles længde herunder.

CTP: Peter Petersen og Kenny Damm Jacobsen

Allan var rørt til tårer under sin takketale