Jysk Vintertour 2023-2024

Så fik vi afholdt alle fem afdelinger af Jysk Vintertour 2023-24 sponsoreret af Disc Tree. Tak til de arrangerende klubber for igen at levere baner i god stand til trods for årstiden. Og selvfølgelig tak til alle de mange deltagere i løbet af vinteren. Samlet kom vi op på 198 unikke deltagere undervejs – ikke dårligt!

Finaleafdelingen blev igen afholdt på Vojens DiscGolfPark og spændingen var heldigvis intakt i den samlede stilling. Dertil kom CTP-præmier på samtlige par 3 huller (9 i alt), så alle havde noget at skyde efter. Kæmpe tak til de mange sponsorer i den forbindelse.

Selvom den samlede vinder af MPO næsten var afgjort på forhånd, var der kamp om de efterfølgende placeringer. Silas Evald Wive kørte dog også denne gang sejren hjem, og med 4 sejre af 5 mulige må man spørge sig selv om vi har fået en ny Kong Vinter? Troels Rasmussen løbe med den samlede 2. plads efter endnu et godt resultat i Vojens. Martin Jørgensen tog den samlede 3. plads.

I FPO havde Sabine Jensen Jåtog gjort rent bord og så længe ud til at gentage i Vojens, men en uheldig streak på bag 9 i Vojens (og det sker jo på den bane), måtte hun kæmpe sig op fra sidste pladsen efter første runde. Den samlede sejr var dog aldrig i fare, og akkurat som Silas i MPO, vinder Sabine Jysk Vintertour med 4 af 5 mulige sejre. Sidsel Kubsch har spillet godt gennem hele vinteren og tog sin første sejr på Jysk Vintertour. Det rakte til 2. pladsen i den samlede stilling. Iben Blaabjerg blev den samlede 3’er.

Som altid har konkurrencen i MA3 været hård gennem sæsonen. Denne vintertour var ingen undtagelse. Indtil finaleafdelingen i Vojens havde ingen spillere formået at vinde mere end én gang, og Vojens blev ingen undtagelse, da sejren i 5. afdeling kom i hus efter 3 hullers omspil mellem to spillere, der endnu ikke havde vundet en afdeling. Her trak Teodor Mygind det længste strå efter en playoff sejr over Rune Dal Andersen. Sejren bragte Teodor op på den samlede 4. plads.

Den samlede sejr gik til Alexander Worm, der sluttede som nr 3 i Vojens. Alexander har været med fremme ved alle afdelinger og det gav pote i den samlede stilling. På den samlede 2. plads kom Thomas Rueskov Andersen efterfulgt af Kristian Johannesen.

Det har været en fornøjelse at have MJ18 rækken repræsenteret. Her var der ligeledes spænding til det sidste, da de to lokale spillere, Otto Rinhack og Sigurd Petersen måtte i omspil om sejren i Vojens. Den løb Otto Rinhack med og har dermed vundet to afdelinger og den samlede stilling i MJ18.

Tak til alle for endnu en god vintersæson. Jysk Vintertour vender tilbage til november. Go’ vind!