JV på udebane

Starten på sæson 2020 bød på noget helt nyt. For første gang var Jysk Vintertour på udebane, da touren gæstede den nye bane i Odense. Men hvis NFL kan spille kampe i Europa, kan Jysk Vintertour vel også ligge på Fyn.

Fyns Disc Golf Klub var værter, og til trods for det dårlige vejr mødte hele 52 spillere frem til tee-off. Regnen gjorde sit til at en i forvejen svær bane blev endnu sværere. Efter to gange 12 huller på forskelligt layout fik vi dog kåret et par vindere.

Hul 12 på den nye bane. Billede af Jeppe Svendsen.

I Am-rækken nappede Mads Elsborg vintersæsonens første titel, hvilket bringer ham tættere på Steffen Sinning, der fører den samlede stilling. Med to afdelinger igen på to svære baner er der lagt på til en spændende afslutning.

Mads Elsborg. Billede af Jeppe Svendsen.

Vanen tro Snuppede Thomas Rasmussen sejren i Open foran Johan Berg, der udnyttede hjemmebanefordelen og spillede sig op på andenpladsen fra chase card. Det var iøvrigt Thomas Rasmussens sejr nr 30 i JV sammenhæng., men dem har han nu også brugt hele 51 afdelinger for at få i hus 😉

Kong Vinter. Billede af Jeppe Svendsen.

Herunder ses planen for den færdige bane. Deltagere til turneringen må meget gerne komme med feedback til fynboerne. Det var fedt at være med til at teste en bane med masser af potentiale. Godt arbejde af Fyns Disc Golf Klub.

Læs mere om disc golf på Fyn

Fun fact – I skrivende stund har 28 deltaget i Open-rækken og 53 i Am-rækken i denne sæson. Mon vi samlet når over 97 deltagere, som er rekorden fra sidste år?

Vi ses til næste afdeling 9. februar i Aalborg.