JV 19/20 nærmer sig enden

“Hva’ f****n laver vi egentlig her?” Det spørgsmål blev stillet gentagne gange i løbet af søndagens afdeling af JV på banen i Aalborg. Der var bred enighed om, at vejret var på top 3 over det værste vejr, man nogensinde havde spillet disc golf i. Alligevel var der mødt 47 spillere frem til start. Det må være det sublime værtskab fra Dinosaurs, der trak folk til Aalborg.

Dagens store vinder, økonomisk set, blev Daniel, der indkasserede 1910kr for sit ACE på hul 20.

Daniel Jørgensen

Der var ingen, der ville være bekendt at notere CTP på hul 3, så hele puljen gik i stedet til CTP på hul 11, hvor Claus Pedersen tog sig af præmiechecken.

Claus Pedersen

Am-rækken blev vundet af Tobias berg med ét kast til Sofabøllen.

Tobias Berg

Gæt hvem der vandt Open-rækken??? Rasmus Jessen skal fremhæves for sin fornemme andenplads, men der var stadig et par kast op til Kong Vinter.

Thomas Rasmussen

Tak til TD Kristian Engsig og crew for endnu en fantastisk JV i Aalborg. Man ved bare, at det bliver en god dag, når Dino’erne tager sig af dig 😉

Den samlede stilling ser spændende ud inden det sidste opgør i Vojens. I Am har Steffen Sinning distanceret sig en smule fra feltet efterfulgt af Erik Larson. Michael Schwebs og Mads Elsborg hænger på, men der er bare ikke plads til alle på podiet. Open-rækken føres af Thomas Rasmussen, men herefter kommer hele tre spillere med samme antal point – Søren Handrup, Dennis Thygesen og Kasper Borgen. Der er kun 20 point forskel mellem 6. og 2. pladsen i Open, så der er i den grad noget at spille om i Vojens.

Vi håber at se så mange som muligt i Vojens. Lad os få sat en ny deltagerrekord!

Vi ses den 8. marts.