Fuld kraft frem…

Næste uge (uge 27) bliver en travl uge for klubben, så ryd kalenderen!

I dag havde vi besøg af Karl Johan Nybo (13x DM), der gav list indsigt i puttingens ædle kunst, hvorefter han demonstrerede, hvilke linjer man burde ramme fra hvid tee. Tak til KJ for en god dag på banen.

På onsdag (1. juli) får vi besøg af TV Syd, der vil lave et indslag i deres sommerserie. Vi skal have vist disc golf frem for folket, så sæt håret og træk maven ind. De starter med at filme allerede kl 14, så hvis du kan, så møde tidligt ind til klubaften på onsdag.

Onsdag spilles den første Hcp-turnering. Vi rykker tee-off til kl 17, da vi så kan nå hjem til pokalfinalen, der jo nok er sæsonens sportslige højdepunkt i Sønderjylland – efter OktoberDisc 2020 naturligvis. Tilmelding herunder.

Torsdag formiddag gøres Vojens turneringsklar. Der sættes alt for mange OB-markeringer op og banen blive trimmet, hvor det er nødvendigt. Turneringsset-up bliver taget ned igen lørdag aften, så udnyt muligheden for at spille banen, når den er sværest.

Torsdag kl 19.30 går Team Out-of-Bounds i gang med en opgradering på banen i Kløften. Den kan derfor ikke spilles torsdag aften. Skide godt initiativ, drenge. Glæder os til det færdige resultat.

Torsdag er også sidste frist for tilmelding til lørdagens turnering i Vojens. Deltagergebyr er 50kr. Turneringen er en fundraiser for klubben og en del af DDGUs turneringsserie Post Corona Cup, der spilles på baner over hele landet på lørdag. Tilmelding herunder.

Lørdag spilles Post Corona Cup på banen i Vojens. Første gruppe har tee time kl 8.00 og sidste gruppe kl 19. Der er masser af tider tilbage, så få dig tilmeldt. Man kan sagtens tilmelde sig med gutterne og gå runden sammen. Der spilles kun én runde, så det tager ikke hele dagen. Håber at se så mange af jer som muligt på banen lørdag.

Puha… Det bliver en travl uge, men hvor er det fedt at se så meget gang i disc golf i denne sæson.