Succesfuld Lyseblå Lørdag 2023

Æ Waders Boys og ÆDGK deltog ved Lyseblå Lørdag – Støt mandens (under)liv 2023. Formålet med dagen var fundraising til fordel for Prostatakræftforeningen, PROPA.

I fællesskab fik vi rejst

12.214kr

til kampen mod prostatakræft

Stærkt gået allesammen!

Kløften DGP 2.0

Samtidigt med fundraising benyttede klubben lejligheden til at officielt indvie en opgraderet version af Kløften DGB. Takket være god støtte fra Sydbankfonden var vi endelig i stand til at renovere banen, så der nu står 9 nye kurve på banen, hvilket har været en ønske fra klubben i en længere periode. Der er også kommet et oversigtskort over banen, så Kløften DGP har aldrig stået skarpere. KÆMPE STOR TAK til Sydbankfonden for støtten til foreningslivet.

ÆDGK siger STOR tak til Sydbankfonden for støtten

Lyseblå Lørdag 2023 – Støtteturnering

Støtteturneringen var første turnering på de nye kurve. Spillerfeltet bestod hovedsageligt af lokale, men der var også deltagelse af spillere fra bl.a. Aarhus og Odense. Deltagergebyret gik ubeskåret til PROPA.

Takket være solid støtte fra flere af klubbens samarbejdspartnere lykkes flere spillere også med at få noget med hjem. Andre måtte selv til lommerne ved den afsluttende støtteauktion.

Sune Svendsen og Trine Knudsen tog sejren i herre- og damerækken. Trine lå faktisk længe samlet nr 2, og sluttede samlet nr 6 i feltet (5 kast bedre end Marcus).

Skarpskytterne (CTP)

Tak til alle deltagere for at skabe en fantastisk stemning og hyggelig dag i Kløften. Og for at støtte et skide godt formål.

Sponsorer