UPDATE – Vojens Open 2022 presented by Latitude64

Så er vi mere end halvvejs…
Venligst gennemgå nedenstående, så du er helt klar til weekendens strabadser.

Toilet- og omklædningsfaciliteter
Der er ét toilet ved spejderhytten. Der henvises til faciliteterne ved fritidscenteret et godt drive mod øst fra hul 16. Her kan omklædningsrum også benyttes begge dag (nr 8 og 9).

Rygning
Der henstilles til at rygning under runderne holdes til et minimum af hensyn til andre spillere i gruppen. Og fordi vi gerne ser, at I fremstår som toptrimmede atleter for de forbipasserende i parken.

Registrering
Husk at registrere dig hos TD ved spejderhytten lørdag morgen. Bare lige stik hovedet forbi og sig Mojn.

Casual Relief hul 13, 16 og 17
I svinget på den sidste tredjedel af hul 13 er der meget vådt. Her kan en spille vælge at tage casual relief, hvilket betyder at, spilleren kan flytte sit leje til et tørt sted på banen i en lige linje fra kurven og bagud.
På hul 16 er der en grøft langs første del af afirwayen til højre. Der står vand i grøften. Her er casual relief også gældende. Vær opmærksom på retningen mod kurven, når du markerer dit leje.
På hul 17 er der en vandpyt umiddelbart efter kurven. Her må man markere sit leje bag vandet (tørt leje) i en linje fra kurven og bagud.
Ingen af delene hver dig en fordel, men du undgår våde sko 😉

Grupper
Grupperne til tredje runde bliver fordelt efter score og række. Tidsplanen for tee-off til tredje runde findes i caddiebogen (link længere nede).

Resultater og rating
Resultater fra de enkelte runder kommer op på PDGA eventside umiddelbart efter, at runderne er færdige. Her vil du kunne se din rating for de respektive runder.

Spillermøde og caddiebog
Der vil IKKE være spillermøde lørdag morgen inden runden, så sørg for at have tjekket op på banen i caddiebogen. I caddiebogen findes også tidsplanen for søndagens runde.

Spillermødet kan du tage i ro og mag herunder. Er der spørgsmål, så tøv ikke med at spørge i kommentarfeltet eller ved at skrive til TD – td@dgk6100.dk

Det blywe så glant…