Arbejdsdag – job well done!

Tak til alle de frivillige hænder, der ikke havde andet at give sig til en stormfuld lørdag i Vojens. Vi nåede i mål med opgaverne – stærkt arbejdet!

Kæmpe tak til Kudsk og Nissum for at sponsorere råvarerne til betonen. Vi sætter super meget pris på opbakningen til vores arbejde.

Uden mad og drikke… er medlemmerne sværere at få i arbejde. Tak til Sjønne for at medbringe grillen. Og småkagerne var også et hit blandt folket.

Status
Der ligger stadig en hulens masse trætoppe i skoven på hul 12-15. De skulle meget gerne bliver fjernet inden længe. Bunkerne i midten af fairways er dog fjernet med undtagelse af venstre side på hul 14.

Teeskilte
Der er støbt teeskilte på stort set hele bane. Enkelte mangler endnu, fordi vi glemte en enkelt, og fordi det nye backtee på hul 14 endnu ikke er etableret. Det bliver det snarest muligt. Der er endnu ikke monteret oversigt over hullerne. Det skal lige i trykken først.

Hul 2
Kanten langs venstre side af fairway er trimmet, så man nu bedre kan definere OB-linjen mellem pælene.

Hul 4
Der er trimmet foran tees.

Hul 7
Der er fjernet nogle træer i venstre side, så der nu er en rute mere at lade sig lokke af fra back-tee.

Frit valg fra hvid tee på hul 7

Hul 13
Kurven er rykket 19m længere op i skoven. Den gamle kurveplacering var, hvor formanden måler fra. Hullet er nu 19m længere.

Hul 14
Der bliver i kommende tid etableret et nyt back-tee 37 m længere bagud fra det nuværende back-tee, der i fremtiden bliver det nye gul tee.

Hul 15
Kurven er rykket 17m længere bagud, hvor Schwebs har lovet at etablere en ny borgring.

Vi er ikke helt på plads til sæsonstart endnu, men det hjælper meget på det. Bestyrelsesmedlemmerne herunder så da ihverfald slemt tilfredse ud.

Bestyrelsesmedlemmer på hårdt arbejde